Reparatie, onderhoud en banden

ribo

 

 

 

Suzuki Onderhoud

Met VOS weet u vooraf precies wat uw onderhoudsbeurt kost!

Voor onderhoud, reparatie en eventuele garantie werkzaamheden aan uw Suzuki bent u bij RiBo Gorinchem aan het juiste adres. Wij werken met de Suzuki ”VOS” onderhouds tarieven. ”VOS” staat voor Voordelig Onderhoud Systeem daardoor weet u precies wat er aan uw auto moet gebeuren (dit is afhankelijk van de leeftijd of kilometerstand) en wat de kosten van deze onderhoudsbeurt zijn. Bij iedere onderhoudsbeurt krijgt u een Suzuki Mobiliteitspas die èèn jaar of 15.000 km geldig is. Met deze pas bent u in geval van pech onder weg altijd verzekerd van gratis hulp in heel Europa.

Wilt u meer weten over het VOS onderhoudssysteem of een van onze andere diensten zoals: schadeherstel, ruitreparatie, apk, airco en directservice klik dan hier.

Profile onderhoud

Ook voor onderhoud aan alle andere merken zit u goed bij ons. In ons Profile Car & Tyre service Center voeren wij onderhoud uit aan alle merken auto’s voor zowel  Leasemaatschappijen, bedrijven als particulieren. Hier geld ook dat u vooraf een prijsopgaaf krijgt en een mobiliteitspas ontvangt na onderhoud zodat u weer een jaar of 15.000 km voor pech onderweg hulp verzekerd bent.

 

Banden

Uiteraard bent u voor banden bij ons aan het juiste adres.  Bij Profile kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs en een juist advies voor uw banden.

Plan nu online uw afspraak!

foto-rr-23072016-021